Meget mere end fest

Nomii har unik produkter

Vi leverer smil og fest til hele Danmark. i 2023 har Nomii startede at sælge fest ting, pynt og sjove gaver til festglade danskere, og i dag er vores mål at blive Danmarks største online forhandler inden for vores felt.

Bordpynt og glitrende festdekoration

Hos Nomi sørger vi for at din fest er i fokus med spændende bordpynt og glitrende festdekoration. Din fest skal være helt speciel og bordet skal være flot og må gerne unik. Hos Nomii gør vi os unik for, at du kan få den helt specielle ting til din borddækning, som giver lidt ekstra til festen.

Pynt til fødselsdagen

Vi har næsten alt til festen i vores webshop, blandt andet et stort udvalg af dekorationer, festlige ting og billige festartikler til mange slags temafester, pynt til fødselsdagen uanset alder, samt baby shower, dåb og andre festlige højtideligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af pynten og du ønsker en sjov ide til fest temaer.

romantic-wedding-ceremony-beach-lot-white-balloons
Nomii, et naturligt valg

Festartikler til alle

Vi har vores lager i Danmark og pakker fra dag til dag.

Det er vores mission at levere smil, og vi arbejder konstant på at forbedre os. Vi behandler derfor alle vores kunder som enkelt, og vi sigter efter at skabe webshops så brugervenlige, så går vi efter at have så hurtig levering.